Lillejulaften!

Heihei!

For dere som ikke vet det, så er dette den nye bloggen. Det er en fortsettelse på min gamle blogg, linevn.blogg.no.

 

Nå er det endelig lillejulaften, og det betyr at det er bare 1 dag til jul. Jeg elsker julen, den er helt fantastisk på alle måter. Juleaver, julemat, familiekos og alle de fine minnene. Forrige jul var helt magisk. Det skjedde så mange gode ting den julen, og den julen vil jeg nok aldri glemme. Fikk nemlig en lillebror og ble tante samme dagen. 

På den forrige bloggen var det veldig mange som ville at jeg skulle legge ut juleoutfiten min. Siden jeg ikke skal være hjemme i julen, og det er ikke internett der jeg skal være.. Så jeg har fikset meg og skal vise dere nå!

Har ikke så god tid, så dere får se kjolen fra en nettside. Beklager! Kjolen er fra Nelly og kostet 499,-Jeg ville ha en ganske enkel, men fin kjole. Svart passer til alt og er en farge som aldri går ut på dato, mener jeg da. Jeg liker ikke å pynte håret mitt så mye, jeg retter det som oftes og lager litt volum. Nok det!

*Hva syns du?

KLEM!

Én kommentar

kristinawhat

23.des.2011 kl.15:02

nydelig kjole

Skriv en ny kommentar

linevag

linevag

16, Oslo

Heihei! Jeg heter Line Vag Nilsen og er 16 år. Jeg kommer fra Bergen, men bor i Oslo nå. Bloggen inneholder mote,sminke,tips,hverdagen og det som faller meg inn her og der. ENJOY!!

Kategorier

Arkiv

hits